friesjournaal logo

Karin Faber op de vestiging in Heerenveen.
Karin Faber op de vestiging in Heerenveen.

Het juridische kantoor Speciaaladvocaten opende in juli haar nieuwe kantoor in Tynaarlo. Het advocatenkantoor, met inmiddels 10 medewerkers, maakt een gestage en gezonde groei door en opende per 1 september een tweede vestiging in Heerenveen.

De vestiging in Heerenveen wordt bestuurd door Karin Faber. Zij voert een brede bestuursrechtelijke praktijk vanuit de vestiging in Friesland. Karin Faber was tot september 2006 werkzaam als docent en promovenda bij de vakgroep bestuursrecht en bestuurskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij promoveerde op het onderwerp re-integratie. Daarna heeft zij in de advocatuur een bloeiende praktijk opgebouwd. Gezien haar specialisme richt de vestiging Heerenveen zich dan ook op bestuursgeschillen en op werkgevers en werknemers met  vragen en problemen omtrent het arbeidsrecht en re-integratie.

Dennis Wouda, één van de oprichters van Speciaaladvocaten denkt met deze tweede vestiging gehoor te kunnen geven aan de vraag uit de markt naar steeds meer gespecialiseerde juristen: ‘Dat is ook meteen letterlijk onze naam en het is ons DNA,  je kunt meer voor je cliënten betekenen als je dieper in de zaken zit en dus specialist bent in je vakgebied.’

Partners