Met de overname van de activiteiten van VUUR Online Succes heeft Okkinga Communicatie alles in huis om haar klanten nog beter te helpen bij het behalen van hun organisatie- of campagnedoelstelling. Doormiddel van de overname van de activiteiten van VUUR versterkt Okkinga Communicatie haar positie in het noorden van het land. Hiermee zet ze haar patroon van stabiele groei voort.

De overname is een logisch gevolg op de vraag van opdrachtgevers. Opdrachtgevers wensen één bureau voor alle antwoorden op communicatievraagstukken. Met inzet van zowel online als offline kanalen. Eén bureau dat de meest optimale oplossing bedenkt en zorgdraagt voor een goede realisatie.

VUUR Online Succes heeft veel ervaring op het gebied van online conversie, websites, social media campagnes, online advertising en emailmarketing. Het bureau werkte onder andere voor: mobilityservice.nl, gratis.nl, Maril boats, Makma, Antaris, Wegener, aanbieding.nl, myshortlease.nl en Hamilton Bright.

Okkinga Communicatie – gevestigd in de oude zuivelschool in Bolsward – is in het noorden één van de grootste marketingcommunicatiebureaus. Opdrachtgevers zijn o.a. Poiesz Supermarkten, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Antonius Zorggroep, Arriva, Accon AVM, Wetterskip Fryslan, Omrin, AB Vakwerk, Jan Sikkes en ROC Friese Poort.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen