VLIELAND – Mirjam Westers en Paul van Essen van Badhotel Bruin op Vlieland hebben samen met vrienden en relaties een toast op 2013 uitgebracht. Tevens presenteerden zijn hun nieuwe chef-kok Erik Tas, die souschef bij het gerenommeerde Parkheuvel in Rotterdam was. Daarvoor werkte hij in De Zwethheul. Met Erik hoopt het befaamde Bruin culinair tot de noordelijke top te behoren. Zijn komst en het nieuwe jaar werden gevierd met een voortreffelijke lunch.
Het Fries Journaal (sinds 2003, oplage 6.000-7.000) is een human interest en business magazine dat tweemaandelijks verschijnt (begin januari, maart, mei, juli, september, november). Dit netwerkblad biedt een grote variëteit aan onderwerpen. Per nummer figureren zeker zo’n zeven- tot achthonderd personen. Omdat het een periodiek is dat in de verschijningstijd veelal bewaard blijft, is de attentiewaarde hoog. De lezersgroep wordt gevormd door zakenlieden en maatschappelijk geëngageerde en actieve mensen. Een abonnement kost € 15 per jaar. Bedrijven en organisaties kunnen ook kiezen voor een zakelijk abonnement (€ 35). Hun profiel wordt dan gerubriceerd geplaatst op het commercieel platform met doorlinks en een presentatie in de partnerkolom.
FriesJournaal | kantoor Gaestdyk 50 | 8522 MX | Tjerkgaast | T. 0514-531891 | M. 06-53247583