friesjournaal logo

BEETSTERZWAAG – Lauswolt stond weer op z’n kop tijdens het jaarlijks Pasta e Basta-diner. Evenals andere happenings is het Italiaanse zang- en eetfestijn een succesformule in het Friese tophotel. ‘Lauswolt blijft een pleisterplaats voor recreanten, zakenmensen en golfers, maar we groeien ook uit tot evenementenhotel. De kalender telt voor dit jaar al 24 bijzondere activiteiten die we zelf organiseren,’ zei een glunderende directeur Marc van Gulick.

Door het enthousiast wuiven met de witte servetten zweepten de gasten de serverende artiesten van Pasta e Basta op. Het was in alle opzichten een Italiaans dolce vita. ‘Het is een van onze favoriete feesten,’ zeiden Loek en Edith Hermans, buren van het hotel. In totaal zaten ruim 250 mensen aan de lange tafels in restaurant Heeren van Harinxma.

Een uitgebreid (foto)verslag van Pasta e Basta in nummer 77 van het Fries Journaal, vrijdag 7 maart bij de abonnees op de mat. Nog geen abonnee? Stuur een mail naar abonnement@friesjournaal.nl en ontvang voor slechts 15 euro 6 nummers per jaar.

Partners