friesjournaal logo

Binnen Friesland, maar ook in de rest van het land, is een bepaalde trend gaande op gebied van herinrichting van binnen- en buitenruimten. Door de kille verstedelijking en het alom aanwezig zijn van tegeltuinen, maar ook de 'versteende' publieke buitenruimten, wil men meer groen integreren. Het idee hierachter is dat meer groen bijdrage levert aan de groei van de insecten stand, maar ook draagt het bij aan een betere hemelwater regulering, wordt daarnaast de zomerse hitte beter geabsorbeerd en tot slot oogt de buitenruimte vriendelijker, meer natuurlijk. 

Deze trend is niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis -tot aan het bedrijfsleven toe- waarneembaar. Zo zijn grote groene wanden en houten panelen in bedrijfsruimtes steeds meer een trend en een vanzelfsprekendheid geworden; tot aan de vergaderruimte toe.

Werken en vergaderen in een stijlvolle ambiance

Mensen werken productiever en voelen zich prettiger, energieker in een omgeving waar planten alom vertegenwoordigd zijn. Ruimtes met vriendelijke meubelen, vloerkleden, planten; ze bieden ook op kantoor en in vergaderruimte een betere atmosfeer. Veel kantoren maken deze omslag, je ziet dan ook direct bij het betreden van een bedrijf of dit nog in de oude stijl verkeert, of dat het de omslag heeft gemaakt naar de huidige trend. Werkgevers is er veel aangelegen om het meest optimale uit hun werknemers te halen. 

In Leeuwarden is sinds enige tijd een unieke vergaderruimte vindbaar die de vertaalslag heeft gemaakt naar deze modernisering, en de vergaderruimtes heeft herbouwd tot unieke zakelijke locaties. Devergaderruimte Leeuwarden is gevestigd in een historisch stadspand, dat mooi centraal gelegen is in onze hoofdstad. Wat maakt het concept nu zo bijzonder in deze tijd?

Vraag naar kleinschalige kantoorruimte in Leeuwarden

Allereerst vormen de drie ruimtes de lichte, chique en natuurlijke vergaderruimtes die The Meetingroom in Leeuwarden biedt als een verademing; dit zijn plekken waar je rustig de hele dag kunt vertoeven zonder lusteloos te raken. De luxe en toch zo natuurlijke touch die de ruimtes uitstralen, zorgen voor een meer dan fantastische werkplek. Maar er is nog iets bijzonders: deze vergaderruimtes bieden plek aan groepen tot 10 personen. Hier vinden dus geen grootschalige meetings plaats, integendeel, The Meetingroom is de ideale locatie om een workshop te organiseren, een pitch te houden, cursussen te geven en natuurlijk om te vergaderen. Kleine ondernemers, met soms geen eigen representatieve bedrijfsruimte, kunnen op deze wijze alsnog hun zakelijke dienstverlening bieden in Leeuwarden. Maar ook het bedrijfsleven ter plaatse verkiest soms om met een afdeling te vergaderen in het hart van Leeuwarden.

Faciliteiten binnen The Meetingroom

Met de geboden diensten van The Meetingroom te Leeuwarden, is er een nieuwe, prettige en modernevergaderlocatie Friesland bij gekomen. 

De faciliteiten van The Meetingroom omvatten vanzelfsprekend een snelle internetaansluiting, een beeldscherm per vergaderlocatie, flipovers zodat bedrijven direct aan de slag kunnen, kantoorartikelen zoals post-its en viltstiften. Daarnaast kan men een lunch reserveren en is er de keuze voor (Illy) koffie, thee, water, fruit, koekjes en dergelijke. Alles wordt mogelijk gemaakt om als bedrijf een goede, zakelijke activiteit te organiseren. Alle (overigens schappelijke) prijzen staan vermeld op de website. 

Partners