friesjournaal logo

Lingerie geeft niet alleen comfort en draagplezier. Het zorgt ook voor een mooi silhouet, zodat uw bovenkleding nog beter tot zijn recht komt. Kortom; de juiste lingerie laat u stralen!

Alleen de allerbeste merken en pasvormen en de mooiste stoffen.

Met die filosofie begon Geartsje Schootstra-van der Werff haar speciaalzaak in lingerie in het hartje van Joure. Inmiddels is Qulotte een begrip in het noorden (Gorredijk) bij vrouwen die zich lekker voelen in mooie lingerie.

De bijzondere collectie eigentijdse lingeriemerken is met zorg samengesteld. Van romantisch tot modern en stoer, maar altijd smaakvol, vrouwelijk en chic.

De intieme sfeer van de winkel zorgt voor de perfecte setting om rustig de collectie te bekijken. Daarbij kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, goede service en deskundig advies. Naast de normale openingstijden, kunt u ook bij Qulotte terecht voor een uitgebreide stylingsessie op afspraak.

Onder het genot van een lekker kopje koffie vinden we de lingerie die perfect past bij uw lichaam, stijl en leven. Daar nemen we graag de tijd voor.

Ga naar website

Partners