friesjournaal logo

Hiatus is een fijnmechanisch productiebedrijf dat matrijzen en gereedschappen produceert voor de sector productindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verspanen, afwerken en assembleren van hoogwaardige mallen en precisieonderdelen, maar nemen ook een deel van het productieproces voor onze rekening.

Ieder product is uniek en dat vraagt om hooggekwalificeerde vakmensen. Wij denken in oplossingen, waarbij we uw wensen vertalen naar een hoogwaardig product. U kunt een intensieve samenwerking verwachten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan kwaliteitsborging en strakke logistiek.

Hiatus is een innovatief bedrijf met een modern en zeer geavanceerd machinepark. Dat heeft zo zijn voordelen. Wilt u een enkel product, in kleine of grote series, met een bijzondere afwerking? Geen probleem. En door efficiënt gebruik van tijd en machines is het mogelijk nieuwe producten snel te leveren.

Bij Hiatus kunt u terecht voor het complete proces; van ontwerp en advies tot eindproduct. De voordelen voor u als opdrachtgever zijn duidelijk: één aanspreekpunt gedurende het hele project, een zeer korte doorlooptijd en een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Ga naar website

Partners