friesjournaal logo

Restaurant Marijke Muoi staat voor: Oprechte & attente service! 

Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren  wij  u graag ons groentemenu van 4 gangen. Uitgangspunt van onze keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij wij de klassieke basis op verrassende wijze weten te combineren met eigentijdse accenten.

Wijnen

De wijnkaart is samengesteld na een zorgvuldige selectie van vele wijnen, met het doel een zo breed mogelijk beeld van de huidige wijnwereld weer te geven. Uniek is dat er 70 wijnen  per glas te bestellen zijn. Ons gastvrijheidsteam voorziet u graag van een passend én verrassend wijnadvies.

Gastheer en Chef-kok

Gastheer Thom van der Heide en Chef de Cuisine Joram van der Staaij geven dagelijks gestalte aan onze gastronomische filosofie. Naast het menu SigNatuur stellen wij wekelijks een TJAARDA’S GOURMAND keuze menu voor u samen. Graag serveren en presenteren wij u gastronomie met passie en beleving. Wij wensen u een smakelijke maaltijd toe. Laat u verrassen en geniet!

Sfeervol dineren in hotel Tjaarda

Zoekt u een geschikte locatie in de buurt van Heerenveen voor een zakenlunch, familiediner, high tea of een romantisch etentje? Bij restaurant ‘De Oranjetuin’ kunt u zich lekker laten verwennen in een ongedwongen sfeer. Reserveer nu via: 0513 – 43 35 33, via de website of per mail: reserveringen@tjaarda.nl 

 

Ga naar website

Partners