friesjournaal logo

Bij Jaring de Wolff mag u een complete woninginrichting verwachten die tegemoet komt aan de wens van ieder individu. Van slaapkamer tot klassieke meubelen, van tapijt tot gordijnen. Er is voor elk wat wils.

U kunt kiezen uit een veelheid aan stijlen, kleuren en materialen, omdat iedereen zo z’n eigen situatie en wensen heeft.

Doordat wij zijn aangesloten bij de Binnenhuisadviseurs kunt u vakkundig advies krijgen en helpen wij u graag om een passend interieur te creëren. Zo kunnen wij met elkaar diverse materialen en kleuren van zowel wanden, gordijnen, meubilair en de vloerbedekking goed op elkaar afstemmen. De Binnenhuisadviseurs is een samenwerkingsverband van 39 leden met gezamenlijk 55 winkels, te vinden door heel Nederland. Op de website van de Binnenhuisadviseurs vindt u meer informatie over deze samenwerking.

Vanuit Sint Nicolaasga, midden in het Friese merengebied, levert Jaring de Wolff in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en de IJsselmeerpolders. Wij nodigen u uit om zelf eens rond te kijken. Samen met u kunnen wij, met ons ontwerpprogramma Navigram, een 3D-interieurontwerp maken. Wilt u ons dan even bellen of mailen? U vindt bij ons prachtige maar vooral ook functionele systemen van diverse merken.

Ga naar website

 

Partners