friesjournaal logo

Brillen van de allerbeste fabrikanten

Een bril kopen doet u niet zomaar, want het wordt een belangrijk onderdeel van het gezicht. Er komen dan ook verschillende aspecten bij kijken: van een uitgebreide oogmeting tot stijladvies en een gedetailleerd glasadvies. Copini Opticiens heeft een breed assortiment aan monturen. Voor ieder wat wils! En of u nu een bezoek brengt aan onze winkel in Sneek, Leeuwarden of Harlingen: in onze brillenzaak kunt u altijd rekenen op een persoonlijk advies.

De bril als persoonlijk statement

Een bril is niet alleen een hulpmiddel, het is ook een belangrijke accessoire. Bij Copini Opticiens weten we als geen ander dat een bril een statement kan maken en daarom vinden wij het belangrijk dat een bril past bij wie u bent zijn.

Bij ons begint alles met een goede analyse van de persoon. We willen namelijk graag weten wie u bent, wat u doet en wat u wil uitstralen. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar de beste monturen die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Onze ervaren adviseurs nemen daar uitgebreid de tijd voor en geven altijd persoonlijk advies.

Oogzorg van hoog niveau

Bij het kopen van een nieuwe bril is een nauwkeurige oogmeting essentieel. Bij Copini Opticiens werken we met de modernste apparatuur en gediplomeerde specialisten om u de beste zorg te bieden. Zo bent u verzekerd van een bril die perfect op uw ogen is afgestemd.

Wij vinden het belangrijk dat het kopen van een bril een leuke en ontspannen ervaring is. Daarom nemen we in onze winkels alle tijd voor u en luisteren we goed naar uw wensen.

 

Ga naar website

 

Partners