friesjournaal logo

Passie, Ambacht en Authentieke Smaak…

Wij zijn een vleesgroothandel met een eigen ambachtelijke horecaslagerij waarin dagelijks maatwerk wordt geleverd door onze vakbekwame slagers, daarnaast beschikken wij over een groothandel in culinaire specialiteiten waar we werken met een mooi assortiment lokale en buitenlandse producten voor de horeca.

We beschikken over een ruim assortiment wild & gevogelte, via onze wildleveranciers Pieter van Meel en Cuno Moormann kunnen we alle markten bedienen zowel vers als diepvries.

We hebben een ruim aanbod aan hertenvlees uit Midden Europa en ook uit Nederland, populair zijn de biefstukdelen ( hele filets met vlies, bovenbillen gevliesd en de geportioneerde biefstukken), maar ook zeker de stoofdelen ( sukade, nekken, poulet ).

Ook populair zijn delen van het wildzwijn, vooral de nekken, de filets en de haasjes en wat heel stoer is zijn de frenched racks.

Van de haas zijn de ruggen gevliesd in trek en voor de hazenpeper gebruikt men doorgaans het vlees van de bout. De fijnere keuken wil ook weleens werken met de hazenfilets.

Het aanbod van gevogelte is ook ruim, echter heeft de heersende vogelgriep wel z’n sporen achter gelaten, het aanbod is beduidend minder en door de hoge transportkosten zijn de prijzen van het gevogelte behoorlijk gestegen.

Verse kwartels, fazanten, parelhoen sûprème, anjou duif, bresse kip, eend en poulet noir zijn op bestelling leverbaar.

Het aanbod van convenience producten is ook verder uitgebreid. Met o.a. sous vide gegaarde hertensucades, geconfijte eendenbouten, hazenpeper kant en klaar, geconfijte hertenkonen kunnen er toch ook zeker kwalitatief goede producten op de menukaart worden gezet.

Ook hebben we mooie gerookte en gedroogde vleeswaren en patés.

Voor actuele prijzen en het volledige aanbod kunt u contact opnemen met uw accountmanager of bellen naar 0566-629955.

Ga naar website

Partners