friesjournaal logo

Welkom op de website van KOR bisnis. U zoekt een interim-manager, een organisatieadviseur of trusted advisor? Dan kan ik u helpen. Mijn naam is Kor Bolhuis en ik heb ruim 25 jaar ervaring als manager en (interim) directeur. Ik werk voor kleine en middelgrote bedrijven.

In de afgelopen jaren heb ik binnen de zakelijke dienstverlening veel verandertrajecten succesvol mogen leiden en ondersteunen. De belangrijkste factoren tot succes vloeien voort vanuit mijn visie, die voortkomt uit mijn overtuiging en ervaringen. Ik heb ervaren dat wanneer je vanuit de mens stuurt, cijfers en resultaten vanzelf volgen. Ik werk mensgericht, resultaatgericht en groeigericht. Daarbij vind ik dat er altijd respect moet zijn voor het individu, het collectief belang, de cultuur, de organisatie, het erfgoed en de intenties.
 
Vraagt uw organisatie om een slagvaardige interim-manager? Zoekt u een organisatieadviseur die uw bedrijf of afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Een veranderingstraject in goede banen kan leiden? Of heeft u behoefte aan een sparringpartner? Mijn core business ligt op het vlak van interim-management, consultancy en advies. Van analyse, advisering, executie en aanpak tot implementatie. Daadkrachtig, resultaatgericht optreden en waar nodig ‘out of the box’ denken. Om zo in korte tijd het gewenste effect te realiseren.

Ga naar website

Partners