friesjournaal logo

MAATWERK VERMOGENSBEHEER VOLGENS OPTIMIX

Beleggen is een persoonlijke keuze. Geen doel op zich, maar juist een middel om uw vermogen te laten werken voor uw doelen. Dit vereist nu meer dan ooit een alerte, slagvaardige aanpak.

We leven in een tijdperk van ongekende innovatie en ontwikkeling. De financiële markten zijn continu in beweging. Deze dynamiek biedt uitzonderlijke kansen om uw financiële doelstellingen te bereiken, zeker als u kunt rekenen op betrokken specialisten.

Optimix begrijpt als geen ander hoe persoonlijk uw beleggingsdoelen zijn. Wat u wilt bereiken is dan ook altijd ons belangrijkste vertrekpunt.

Wij luisteren naar uw wensen en stemmen onze service volledig af op wat u voor ogen heeft. Dankzij ons scherpe oog voor risico en groei blijven uw vermogen en financiële doelen optimaal op elkaar afgestemd.

Verantwoord beleggen

Bij het beheren van uw portefeuille houden wij rekening met uw duurzaamheidsvoorkeuren. Bij het selecteren van de beleggingen hebben wij aandacht voor duurzaamheidsrisico’s. Optimix streeft ernaar ecologische en sociale kenmerken te bevorderen door beleggingen te mijden die zijn blootgesteld aan controversiële activiteiten. Wij sluiten beleggingen uit die criteria op het gebied van milieu, mensenrechten, arbeidsomstandigheden en anti-corruptie niet respecteren. Optimix houdt rekening met nadelige effecten op duurzaamheidsfactoren bij het nemen van haar beleggingsbeslissingen. Aangezien wij ook in andere beleggingsinstellingen beleggen, worden duurzaamheidsaspecten ook in acht genomen bij de analyse van deze producten. 

 

Ga naar website

 

Partners