friesjournaal logo

www.gewoandwaan.frl in Sint Nicolaasga verzorgt (pers-/bedrijfs-/familie- etc) fotografie, Facebook bedrijfspagina's, onderhoud van websites en ondersteunt in marketing/media.

In de schijnwerpers
Mijn jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in de media zet ik graag in om samen met ondernemers hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten en te houden. Ook benut ik de ervaring in (pers)fotografie en journalistieke werkzaamheden.

Jaren ervaring
Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van media door o.a. mijn redactionele en commerciële werkzaamheden in dienst van NDC Mediagroep, de uitgever van bijv. de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad. In dat kader heb ik ook veel interesse voor social media. 

Werkzaamheden
Mijn werkzaamheden zijn (pers-/bedrijfs-/familie- etc) fotografie, adviseren op het gebied van marketing en media, het opzetten en beheren van Facebook bedijfspagina's en het schrijven/redigeren van (journalistieke/zakelijke) teksten (voor websites).

Meekijken in bedrijfsvoering
Voor wie het verfrissend vind dat een onafhankelijke derde eens mee kijkt in de bedrijfsvoering, ik doe het graag. We komen samen veelal tot zaken die voor verbetering vatbaar zijn, wat de totale onderneming ten goede komt.

Verder maak ik foto's en schrijf redactionele teksten voor diverse media en foto-bureaus, waaronder www.OrangePictures.nl, de NDC Mediagroep, gemeente de Fryske Marren, de Noorse Schaatsbond en Ying Media . 

Motto: Gewoan Dwaan/Gewoon Doen

Partners