friesjournaal logo

VAKMANSCHAP IN VERZEKEREN EN HYPOTHEKEN SINDS 1903

Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken is met meer dan 100 jaar ervaring een van de oudste én grootste kantoren van het Noorden. Wij beschikken over gedegen expertise en uitmuntende kennis van de markt. Ons team bestaat enkel uit specialisten; medewerkers die hun vak verstaan. Tijd en aandacht voor onze klant, zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen kenmerken onze werkwijze. Sinds 1903 is ons motto hetzelfde gebleven: “We zijn er voor onze klant”. Hoe we dat doen, wat we bieden en wie wij zijn, leest u op deze website en in ons GROENE BOEKJE. 

 

Geen ondernemer of bedrijf zijn hetzelfde, iedereen heeft haar eigen bedrijfsvoering en risico’s. Onze specialisten inventariseren daarom altijd eerst de risico’s en de zaken welke wel of niet verzekerd moeten of hoeven te worden.

Deze inventarisatie is het belangrijkste onderdeel om te kunnen komen tot een juist advies met een passende offerte. Na de inventarisatie worden er bij meerdere verzekeraars offertes gevraagd die wij screenen op voorwaarden en, premies en eigen risico’s.

Na de screening stellen wij een afgewogen pakket samen. Door deze werkwijze zijn wij in staat u het beste advies te geven met aantrekkelijke premies. Maar ook na het afsluiten van de verzekeringen houden wij de vinger aan de pols. Onze dienstverlening begint dan pas echt. We maken een afspraak over o.a. bezoekfrequentie en op welke wijze wij u blijven informeren over aanpassingen en wijzigingen vanuit verzekeraars.

 

Ga naar website

Partners