friesjournaal logo

Wij geloven in schoon

Slim, zuiver, teamplayers, glimmend van trots en een beetje eigenwijs: dat zijn wij! Ons team bestaat uit 160 betrouwbare en vakkundige specialisten op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie. U kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie. We maken niet alleen schoon, maar denken ook met u mee op strategisch niveau om snel, efficiënt en kostenbesparend te werken. Op deze manier zorgen we ervoor dat een (werk)omgeving niet alleen schoon is of wordt, maar ook schoon blijft. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Het doel van onze werkzaamheden? De waarde van uw bezit zo hoog mogelijk houden, tegen de laagst mogelijke kosten. Dat vereist niet alleen goed onderhoud, maar ook slim nadenken. Want door goed onderhoud te plegen of te renoveren, worden toekomstige kosten verlaagd of zelfs vermeden.

Met onze betrouwbare en zakelijke ketenpartners, reinigen, renoveren en onderhouden we vastgoed. Samen gaan we voor het hoogst haalbare doel,  tevredenheid van bewoners, opdrachtgevers en onszelf.

 

Ga naar website

Partners