friesjournaal logo

Alleen met hard fietsen win je niet. Je moet je hoofd erbij hebben. Ervaring en tactiek zijn onmisbaar. 

Als je de wereld wilt laten zien wat de kracht is van je bedrijf, is dat niet anders. Een goed doordachte inzet van de juiste communicatiemiddelen is dan onmisbaar. Waar te beginnen? Door te bellen, mailen of appen met TGJ Communicatie.

Met vijfentwintig jaar ervaring is TGJ Communicatie sterk in communicatie – in de breedste zin van het woord. Van wervende teksten, een aansprekende huisstijl tot verleidende advertentie, van een informatieve (online) nieuwsbrief tot een ‘must read’ magazine, en natuurlijk: een goed vindbare website en krachtige inzet van de juiste social media.

Met jou meedenken en -werken om met elkaar jouw doel te behalen. Dat is de essentie!

Mouwopstroper!

Met korte lijnen en een open vizier communicatie realiseren die blijft hangen. Dat doe ik door goed te luisteren en met elkaar in gesprek te blijven. Ik voel me thuis in de wereld van ZZP’ers en kleine en middelgrote ondernemingen. Dat zijn de mensen waar ik graag een tandje voor bijschakel. Ik heb niets met mooie beloftes, marketingtrucs en gebakken lucht. Maar wel met betrouwbaar, de mouwen opstropen, afspraak is afspraak en samen dingen mogelijk maken.

Ik ben Berend Jan Schoonbeek. Met jarenlange ervaring in het communicatievak ben ik de drijfveer achter TGJ Communicatie. Mijn belangrijkste drijfveer is het tevredenstellen van mijn klanten. Pas als die tevreden zijn, ben ik dat ook. En dit is geen loze kreet!

 

Ga naar website

Partners