friesjournaal logo

WELKOM BIJ STINSEMAAT MAKELAARDIJ

Het makelaarsvak is maatwerk!  

Het is belangrijk dat u kiest voor een makelaar die bekend is met de omgeving, de markt en sociale aspecten. Deze aspecten in combinatie met een jarenlange makelaarservaring en het werken in een informele sfeer, zorgen ervoor dat StinseMaat Makelaardij de makelaar-taxateur bij uitstek is.

Of het nu om verkopen, aankoopbemiddeling of taxeren van uw woning gaat, StinseMaat is uw NVM-makelaar.

Wij staan voor u klaar!

In 2017 hebben wij, Kees en Denise Wondergem, StinseMaat makelaardij overgenomen. Met 20 jaar ervaring in het makelaarsvak is voor Kees nu een droom in vervulling gegaan: een eigen makelaarskantoor.

Wij weten als geen ander dat de aankoop of verkoop van een woning een zeer persoonlijke zaak is. Of u nu een woning op het oog hebt of binnenkort wilt verkopen, het blijft altijd een spannende stap. Bij ons staat uw belang altijd voorop!

Als NVM-makelaar garanderen wij u een uitstekende, betrokken en enthousiaste dienstverlening voor een eerlijke prijs. Wij staan borg voor een professionele begeleiding bij verkoop, aankoop en taxaties.

Loop eens bij ons binnen voor een vrijblijvend gesprek of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook buiten kantooruren bent u van harte welkom!

Kees en Denise Wondergem

www.stinsemaat.nl

 

Partners