friesjournaal logo

U kunt bij ons terecht als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar. Door nauwe samenwerking met onze klanten en hun klanten beschikken wij over een groot en vertrouwd netwerk.

 

 

HUUR/VERHUUR

Een van onze specialismen binnen het onroerende goed, is het verhuren van diverse ruimtes binnen het commercieel vastgoed. Je kunt hierbij denken aan appartementen, bedrijfsunits, kantoorruimtes en horecapanden. Doordat wij ons focussen op al het commerciële vastgoed in Noord-Nederland, kunnen wij de lokale vastgoed markt als geen ander bedienen in Friesland, Groningen en Noord-Holland.

KOOP/VERKOOP

Naast het verkopen van verschillende horeca- en bedrijfspanden, zijn wij ook geïnteresseerd in het aankopen van horecapanden, kantoorruimtes, winkelruimtes of ander commercieel vastgoed. Mocht je ons een interessant aanbod kunnen doen van een pand op een A1 locatie, neem dan gerust contact met ons op.

 BOUWBEGELEIDING

Door de jarenlange ervaring op vrijwel elk gebied binnen het onroerend goed, heeft Reen Vastgoed zich weten te ontwikkelen als betrouwbare partner en volwaardig gesprekspartner. Naast het adviseren van begin tot einde, zijn wij ook sterk ervaren in het begeleiden van verbouwingen.

 SALE & LEASEBACK

De woorden zeggen het eigenlijk al. Hierbij verkoop je als het ware je onroerend goed zodat je het weer kunt huren en eventueel later terug kunt kopen.

VASTGOEDBEHEER

Reen Vastgoed kan bestaande portefeuilles in beheer nemen. Alle taken die relevant zijn binnen dit domein zullen waargenomen worden. Je kunt hierbij denken aan:

Verhuur van panden
Technisch Beheer
Administratief Beheer

Ga naar website

Partners