friesjournaal logo

DE TAXATIESPECIALIST VAN HET NOORDEN

Het taxeren van vastgoed is een specialisme binnen de vastgoedbranche. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk en een onderscheidende expertise. Het taxeren van vastgoed is de passie van Kamminga Vastgoedtaxateurs. De slogan luidt niet voor niets: Wij taxeren vastgoed.

Een enthousiast team van vastgoedspecialisten met een nuchtere en hands-on mentaliteit dat met een praktische en oplossingsgerichte blik naar vastgoed kijkt.

Als shortlist taxateur staan we garant voor hoogwaardige taxatierapporten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. We beschikken over meerdere gecertificeerde taxateurs waardoor we een snelle taxatie, binnen drie werkdagen, kunnen waarborgen.

Onze taxatierapporten worden opgesteld volgens het Taxatie Management Systeem (TMS) en voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en hebben een TMI-certificering.

De onroerend goed markt van het Noorden kennen we als geen ander. Voor de beste vastgoedtaxaties in Friesland, Groningen, Drenthe, de Kop van Overijssel en Flevoland, kies je voor Kamminga Vastgoedtaxateurs.

Partners