friesjournaal logo

Bij Makelaardij Friesland heb je een hoop te kiezen. We hanteren namelijk verschillende beloningsvormen. Naar welke gaat jouw voorkeur uit?

Misschien heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de 'reguliere' courtage, waarbij je ons een bepaald percentage van de koopprijs betaalt. Wil je liever van tevoren weten wat de kosten zijn? Kies dan voor een vast tarief. Of kies voor een resultaatafhankelijke courtage. Verkopen wij jouw huis boven de vraagprijs? Dan betaal je ons een percentage over het verschil tussen vraagprijs en uiteindelijke koopsom.

Welke vorm van beloning je ook kiest, onze tarieven zijn altijd op basis van 'geen verkoop geen kosten'.

Een kantoor met een deskundige aanpak, een zeer gedreven instelling, het actiefste makelaarsteam van Friesland. Actief en creatief om meer kopers en verkopers te bereiken, zodat wij jou effectief bij verkoop, aankoop of taxatie van dienst kunnen zijn. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

De kracht van Makelaardij Friesland

Weten wat er speelt, in de woningmarkt en bij jou als aankoper of verkoper. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met jou. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in de prijs! Dat is onze kracht! 

 

Partners