friesjournaal logo

Nano coatings toegankelijk maken voor iedereen!

Het idee voor Nanocoating.nl is ontstaan nadat Daan en Vincent jarenlang op internet bezig zijn geweest met coatings en verf. De heren zaten achter websites zoals Coating.nl en Verflaag.nl, waar jaarlijkse (nog steeds) meer dan honderdduizenden bezoekers informatie over coatings en verf vinden. Daarnaast hielden de heren zich bezig met meer dan 20 coatings en verf websites in 20 andere landen. Doel was, vraag en aanbod bij elkaar brengenin de complexe wereld van coatings. In dit avontuur liepen ze tegen iets super vets aan, namelijk nano coatings!

Nano coating voorbeeldDit minuscule goedje vult de aller kleinste gaatjes dat met het blote oog niet te zien is. Het resultaat? Beschermde oppervlakken waar het vuil en water afdruppelt. Nog altijd blijft het een awesome idee hoe vuil en water niet kan hechten en vooral hoe het eruit ziet. Waarom is iedereen altijd zo enthousiast na de wasstraat als je ziet dat de waterdruppels eraf vliegen?

Simpel, het ziet er ook gewoon episch uit!

Nanocoating.nl was geboren

Daan en Vincent hebben dan een biertje gepakt, zijn gaan zitten bij een whiteboard en gaan uittekenen en nadenken over hoe zij dit wonderlijke goedje toegankelijk gaan maken. Uit eigen ervaring in de wereld van coatings was nano en een impregnerend effect vaak lastig voor grote klanten en fabrikanten. Dure jachten deden het wel maar waarom kan je het thuis niet gebruiken om je tuinmeubels te fixen of je douchewand te behandelen zodat je geen kalkaanslag meer hebt? Zo gezegd, zo gedaan. In samenwerking met leveranciers en fabrikanten is dan ook Nanocoating.nl geboren. Het doel van Nanocoating.nl is om deze vorm van oppervlakte behandeling toegankelijk te maken voor iedereen. Dus, producten afgestemd op het type materiaal, in een pakket met de juiste toebehoren zodat je niet urenlang hoeft te zoeken wat je nu eigenlijk nodig hebt.

Vind je dat het makkelijker kan? Laat het vooral weten! Wij zitten namelijk ook iedere dag naar onze webshop te staren nadenkend hoe het nog makkelijker kan, maar ook wij hebben soms last van tunnelvisie en kunnen wel eens een frisse blik gebruiken.

Ga naar website

Partners