friesjournaal logo

Dorhout is een advocatenkantoor voor ondernemers. Ondernemen is kansen pakken en risico's nemen.

Door onze specialistische kennis en ruim 80 jaar ervaring zorgen we ervoor dat u verantwoord kansen kunt omzetten in daden en risico’s beheersbaar worden, zodat u uit de problemen komt of er niet in raakt.

MISSIE

Dorhout Advocaten levert zakelijke juridische dienstverlening op maat. Dit doen we met een betrokken en nuchter team van advocaten, dat verstand van zaken heeft en gericht is op resultaat.

U heeft verstand van zaken in de branche waarin u zich beweegt. U heeft een duidelijke strategie en weet wat nodig is om het beoogde resultaat te behalen. Ook weet u welke waarden en normen nodig zijn om dat resultaat te behalen: inzet en betrokkenheid, nuchterheid, eerlijkheid en vooral verantwoordelijkheidsgevoel en -besef. U bent nuchter genoeg om u te realiseren dat het behalen van het beoogde resultaat vergemakkelijkt wordt door (tijdig) gebruik te maken van de kennis en expertise van een specialist. Een specialist met verstand van zaken. Een specialist die dezelfde waarden en normen hanteert als u.

Bij Dorhout advocaten vindt u de kennis en expertise die u helpen het beoogde resultaat te halen. Maar zien wij te weinig mogelijkheden voor u, dan zeggen we dat eerlijk. Daar heeft u recht op, en wij zijn wel zo nuchter te weten dat eerlijkheid het langst duurt.

Ga naar website

Partners