friesjournaal logo

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn streeft naar optimale juridische dienstverlening. Wij vinden een goede relatie en vertrouwensband met onze cliënten, met u, belangrijk. Ons advocatenkantoor staat bekend om onze slagvaardigheid en no-nonsense mentaliteit. Dankzij de specialistische kennis en ruime ervaring van onze medewerkers lossen wij uw juridische problemen op, zetten wij ze om in mogelijkheden of voorkomen we problemen.

Ons motto: ‘Schikken als het kan, procederen als het moet!’

Al ruim een kwart eeuw is Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten een begrip in (vooral) Leeuwarden en omstreken.

Ons advocatenkantoor stelt de klant centraal. Samen met u streven wij naar een uitstekende zakelijke relatie en een vruchtbare vertrouwensband.

Slagvaardige sparringpartner voor het MKB

Van ons kunt u verwachten dat we altijd praktisch te werk gaan. Voor een duidelijk advies over de mogelijkheden voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten staan u met raad en daad bij, maar laten niet na om u ook te wijzen om de onmogelijkheden. Voor zowel u als voor Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten telt alleen het allerbeste resultaat.

Inmiddels heeft ons advocatenkantoor een flinke lijst aan MKB-bedrijven als cliënt. Wij hebben de kennis en expertise in huis en helpen ook graag uw MKB-onderneming. Ons middelgrote advocatenkantoor aan de Willemskade 7 in Leeuwarden is een onvermoeibare sparringpartner voor klanten uit het MKB. Wij ondersteunen uw bedrijfsvoering pro-actief: wij informeren u direct over interessante juridische wijzigingen. Optimale dienstverlening is niet ons streven, maar ons handelsmerk.

Persoonlijke aanpak voor de particulier

Naast het specialisme dat ons advocatenkantoor heeft voor MKB-ondernemingen, hebben wij ook advocaten in huis die particulieren bijstaan. In geval van scheidingen, ruzies met buren of andere zaken, onze advocaten staan u graag bij. Onze advocaten hebben zich gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waardoor ze u goed kunnen adviseren over uw situatie. Wij ontlasten u, als u door de bomen het bos niet meer ziet leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten snapt dat het vaak om gevoelige onderwerpen gaat. Daarom staat de deur van ons kantoor altijd open, u kunt zo bij ons binnen stappen.

 

Ga naar website

 

Partners