friesjournaal logo

Makelaardij Hoekstra is meer dan 25 jaar een begrip in Friesland. Vanuit onze kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure bedienen we de gehele provincie. Dagelijks staan er 65 enthousiaste medewerkers klaar om u bij te staan met raad en daad.Van vele markten thuis
Hoekstra is van vele markten thuis. Alle bedrijfsdisciplines zijn binnen onze organisatie verenigd; aan- en verkoop van zowel particulier als commercieel onroerend goed, taxaties, verhuur, gebouwenlease, zorgvastgoed, beheer en management voor Verenigingen van Eigenaren.

Een waardevolle partner
Onze expertise, veelzijdigheid én fysieke aanwezigheid in alle groeiregio’s van Friesland, maken ons een waardevolle partner voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, gemeenten, bouwbedrijven en particuliere en institutionele beleggers. We zijn dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van tal van nieuwe projecten voor woningen, appartementen, winkels en kantoren.

Particulieren
Wilt u uw huis verkopen en/of een ander huis kopen? Of wenst u een waardebepaling of taxatie van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk als geen ander op de hoogte van de vraag en het aanbod op de koopwoningenmarkt in Friesland.

Bedrijfsmakelaars
Bent u geïnteresseerd in de aan- of verkoop, huur, of taxatie van winkelpanden, kantoorruimten of andere vormen van commercieel vastgoed? Of gaan uw gedachten uit naar een investering in beleggingspanden of gebouwenlease (zowel commercieel als zorgvastgoed)? Wilt u advies over uw huurovereenkomst, commercieel of zorgvastgoed? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Hoekstra Bedrijfsmakelaars.

Vastgoedbeheer
Naast de makelaardij beheert Hoekstra Vastgoedbeheer circa 7.500 woningen en circa 350.000 m² commercieel onroerend goed voor institutionele beleggers als Syntrus Achmea, Vesteda en ook voor woningbouwcorporaties en gemeenten. Met onze jarenlange ervaring weten we alle belangen goed op elkaar af te stemmen.

VvE Beheer
Hoekstra Vastgoedbeheer is tevens gespecialiseerd in managementactiviteiten voor Verenigingen van Eigenaren. Bij het beheer van een VvE komt veel kijken. Hoekstra neemt u graag de zorg uit handen. Wij worden ingeschakeld voor alle denkbare administratieve, financiële, juridische en technisch-bouwkundige diensten. Vertrouwen en een duidelijke communicatie staan hierbij voorop.

Wonen + Zorg
Voor diverse zorginstellingen, woningbouwcorporaties, woonzorgcentra en onafhankelijke appartementencomplexen in Friesland, Groningen en Drenthe verzorgt Hoekstra het administratief- en technisch beheer en de exploitatie. Door goede samenwerking met alle betrokken partijen zorgen we ervoor dat mensen zo lang en comfortabel mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

 

Bezoekadres:
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
T. 058 - 233 7 333

 

Partners