friesjournaal logo

Belastingadvieskantoor Plantinga Administraties uit Sint Nicolaasga

Iedere ondernemer heeft ambitie. Misschien heeft u de doelstelling binnen 2 jaar winstgevend te zijn, of wilt u met uw onderneming bijdragen aan een betere wereld. Maar hoe zet u ambitie om in succes?

Voor bedrijfsadvies, administratieve werkzaamheden en belastingzaken gaat u in regio Friesland naar Plantinga Administraties. Wij steunen uw doelen en werken samen aan de toekomst van uw onderneming.

Over ons

Sinds 2000 vindt u Plantinga Administraties in Sint Nicolaasga. Eigenaar Plantinga heeft 40 jaar ervaring in de sector en de andere werknemers gemiddeld 20 jaar. We hebben kennis opgedaan in zeer uiteenlopende branches van het bedrijfsleven. Dus als u administratieve werkzaamheden wilt uitbesteden zodat u zich helemaal kunt richten op uw onderneming, zijn wij er voor u.

Voor de ondernemer

Plantinga Administraties maakt belastingzaken begrijpelijk en geeft u inzicht in uw onderneming. Waar is groei mogelijk en wat kunnen de volgende stappen zijn? We gaan samen aan de slag om van uw onderneming een succes te maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor de agrarische ondernemer

Als landbouwbedrijf gaat het ondernemen eigenlijk altijd door. U moet zorgen voor de dieren of de gewassen, de machines onderhouden. U bent misschien gebonden aan seizoenen en moet sommige tijden van het jaar nóg harder werken. Dan zit u niet te wachten op administratieve rompslomp.

Ga naar website

Partners