friesjournaal logo

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Iedereen wil graag een duurzame onderneming, maar waar te beginnen met een zonnepark aanleggen? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. The Green World Company heeft het antwoord en helpt verder, van advies tot realisatie tot exploitatie. Waar zoekt u een oplossing voor?

ONS TEAM

The Green World Company is een organisatie die op geheel eigen wijze de energietransitie te lijf gaat, in binnen- en buitenland. Onze experts staan elke dag met de voeten in de klei en de mouwen opgestroopt klaar om u te helpen. Mét idealen, maar zonder luchtkastelen te bouwen.

Wij bedenken, ontwerpen, financieren en realiseren duurzame projecten voor iedereen die op zoek is naar een manier om zonder nodeloze kostenposten of hoofdbrekens deel uit te maken van de groene toekomst. Van risico-analyse en haalbaarheidsonderzoek tot exploitatie en monitoring; wij nemen u alle zorgen uit handen. Niet mainstream, niet op zoek naar de gemakkelijkste manier, altijd praktisch ingesteld. en met een duidelijk doel voor ogen: het creëren van waarde voor onze klanten. Dat maakt The Green World Company zo uniek.

 

Ga naar website

Partners